Tanáraink

Erika vagyok. Angolt tanítok a legkisebb babáknak, ovisoknak, a fiatalságnak és az idősebbeknek is. Az ELTE-n szereztem a diplomámat, majd éltem és dolgoztam Londonban is. Óráimon állandó a jó hangulat és a vidámság. :)

Az én tanítványaim a legokosabbak! Szeretnél Te is nálam tanulni?


Nándi vagyok, angol tanár. Imádom az autókat, szeretek utazni és nyelveket tanulni.

A tanításban az tesz boldoggá, amikor látom a diákjaim sikerét és elégedettségét. Ez az ami motivál engem a tanítás során. Hiszek magamban és hiszek abban, hogy nem csak megtanítani, de megszerettetni is tudom az angol nyelvet a diákjaimmal.I'm Chris. I am a Brit from England. I came to Budapest to teach English a couple of years ago because I wanted some adventure. I stayed because I love the city and the people. I have the Cambridge University teaching qualification, and, more importantly (in my opinion) lot's of experience teaching Hungarians: high school students, children, business people, people preparing for exams, and those who just want to speak better. English is so important nowadays: it is nice to help people with it, and to get to know people and their stories. I'm very friendly so don't be shy, even if you think your English isn't so good.


Márti vagyok, angolt tanítok gyerekeknek és idősebbeknek is. Korábban 15 hónapot éltem és dolgoztam Angliában. Óráimon a barátságos, pozitív, megerősítő légkör segíti a fejlődést. A tanításban nemcsak a tudás átadása, de a nyelv megszerettetése is motivál.

„Teaching is the art of sharing.” (A.J. Heschel)Matek tanár

Szonja vagyok. Az ELTE matematika szakán végeztem. 8 éve tanítok matematikát különböző korosztályoknak. Sikerrel készítettem fel diákokat 8 osztályos gimnáziumi felvételire, érettségire, pótvizsgára.

Diákjaim szívesen járnak hozzám, óráim jó hangulatban telnek. Célom az anyag megfelelő átadásán túl a matematika megszerettetése.


Erika - angol tanárDiószegi Erika - Vezető tanár

Tel.: +36-30/933-9868

E-mail: dioszegi.erika@tanulosarok.huHorváth Ákos - Cégvezető, oktatásszervező

Tel.: +36-30/329-6509

E-mail: horvath.akos@tanulosarok.hu