Tanáraink

Erika vagyok. Angolt tanítok a legkisebb babáknak, ovisoknak, a fiatalságnak és az idősebbeknek is. Az ELTE-n szereztem a diplomámat, majd éltem és dolgoztam Londonban is. Óráimon állandó a jó hangulat és a vidámság. :)

Az én tanítványaim a legokosabbak! Szeretnél Te is nálam tanulni?


Nándi vagyok, angol tanár. Imádom az autókat, szeretek utazni és nyelveket tanulni.

A tanításban az tesz boldoggá, amikor látom a diákjaim sikerét és elégedettségét. Ez az ami motivál engem a tanítás során. Hiszek magamban és hiszek abban, hogy nem csak megtanítani, de megszerettetni is tudom az angol nyelvet a diákjaimmal.Flóra vagyok, angolt tanítok kicsiknek és nagyoknak. Az angol nyelv és az Amerikai Egyesült Államok gyerekkorom óta nagy szenvedélyem és ezt a szeretetet próbálom átadni a diákjaimnak is. Különösen érdekel az amerikai kultúra és irodalom.

Óráimon személyre szabott feladatokkal mutatom meg, hogy a nyelvtanulás érdekes és szórakoztató is lehet.Rita vagyok, diplomás orosz nyelvtanár. 2009-ben végeztem az ELTE Bölcsészettudományi Karán Orosz nyelv és irodalom szakos tanárként. Magántanítványaim már egyetemi éveim alatt is voltak, illetve az egyetem elvégzése után másodállásban nyelviskolában kezdtem el dolgozni. Másfél éve újra aktívan tanítom az orosz nyelvet nagyon nagy lelkesedéssel és imádattal. Nyelvóráimat mindig a hallgatók egyéni igényeire szabom, illetve folyamatosan tűzünk ki rövid és hosszú távú célokat. A nyelvtani ismeretekre éppoly hangsúlyt fektetek, mint a beszédre, igyekszem egyensúlyban és arányban tartani mindkettőt. Nagyon nagy szeretettel és örömmel várom leendő tanulóimat.


Claudia vagyok, több mint 20 éve tanítom az olasz nyelvet nyelviskolában és középiskolában. Tanítványaim között voltak középiskolások, egyetemisták, aktív dolgozók valamint lelkes Itália és olasz konyha-rajongó nyugdíjasok is. Számomra fontos a nyelv megszerettetése, de vallom, hogy a játékos tanulás mellett a nyelvtant és a szókincset is el kell sajátítani. Az órákat egyéni vagy a csoport igényeihez igazítom és egy dolog biztos: tanulni fogunk.
Erika - angol tanárDiószegi Erika - Vezető tanár

Tel.: +36-30/933-9868

E-mail: dioszegi.erika@tanulosarok.hu
Horváth Ákos - Cégvezető, oktatásszervező

Tel.: +36-30/329-6509

E-mail: horvath.akos@tanulosarok.hu