Képzési formák

Egyéni képzés (1 fő)

Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik elfoglaltságaik miatt nem tudnak csoportos oktatásban részt venni. Előnye, hogy a képzésben részt vevő saját időbeosztása szerint, egyéni képességeinek megfelelően tud haladni mindezt úgy, hogy az óra alatt a tanár figyelme kizárólag a képzésben résztvevőre koncentrálódik.

Bizonyított, hogy az egyéni óra hatékonysága egy 2, 3 vagy 4 fős csoportban eltöltött óra hatékonyságával szemben 200%, 300% illetve 400%-al hatékonyabb, vagyis rövidebb idő alatt érhető el adott nyelvi szint egyéni képzésben mint csoportosban.

3, 5 vagy 10 alkalmas bérlet vásárlásával te is élvezheted a magán tanár előnyeit.

Ha angol, német, olasz vagy spanyol nyelvet tanulnál jelentkezz még ma és tanulj holnaptól. Felkészült tanárainkkal várunk Rákoskeresztúron!

CV ÍRÁS, ÁLLÁSINTERJÚ, KÜLFÖLDI MUNKA?

Figyelembe vesszük az egyéni igényeket és minden segítséget megadunk céljaid eléréséhez. Az egyéni képzés gyors, hatékony és célzott megoldást nyújt!

Páros óra (2 fő)

Ha nem szeretsz egyedül tanulni, hozd el párod, haverod, vagy tesód, s vegyetek páros órákat! Előnye, hogy a pár tagjai határozzák meg a csoport időbeosztását, és tananyagát.

A párválasztásban mi is segíthetünk, így ha egyedül vagy, de páros óra érdekelne, jelentkezz bátran, és mi megkeressük a párod!

Angol, német, olasz vagy spanyol tanáraink szakképzett nyelvtanárok, pontosan tudják, hogyan differenciáljanak és hogyan dolgoztassanak két embert úgy, hogy a képzésben részt vevők a maximumot hozzák ki sajmagukból és egymásból. Gyerünk jelentkezz és vágj bele a tanulásba.

INGYENES SZINTFELMÉRŐ

Neked is fontos, hogy milyen szinten állsz?

Akár páros órára jelentkezel vagy csoportosra, ahhoz hogy megtaláld a helyed, javasoljuk, hogy ugorj be hozzánk egy ingyenes szintfelmérőre! Mi készen állunk, angol, német, olasz vagy spanyol nyelvekről is legyen szó!

Mini csoport (3 fő)

A mini tanfolyamokat ajánljuk családoknak, baráti köröknek, és azoknak akik együtt szeretnének tanulni, vagy olyanoknak akiket garantáltan kis létszámú csoport érdekel, hiszen a kis csoportlétszám hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

Nyelviskolánkban kiemelt hangsújt fordítunk arra, hogy a megfelelő csoporthoz a megfelelő nyelvtanár kerüljön.

Iskolánk sikerét tanulóink sikerében és elégedettségében mérjük!

Tanfolyamaink során figyelembe vesszük az egyéni igényeket és minden segítséget megadunk céljaid eléréséhez.

Nyelviskolánkban tapasztalt nyelvtanárokkal várunk!

Normál csoport (4-7 fő)

A normál csoportos tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnek társaságban tanulni. A csoportos tanulásnak is megvannak az előnyei. A csoport tagjai motiválják egymást és egy egészséges verseny alakulhat ki a tanulók között. Az órarend, a rendszeresség tanulásra késztet, érdekes, új embereket ismerhetsz meg és új barátokra tehetsz szert. Nyelviskolánkban mindezen előnyökhöz kedvező ár társul.

A méret a lényeg...

Nyelviskolánkban a normál csoport is kicsi! Nincsenek túlterhelt csoportok. 4-7 fővel, még mindig nagyon jól, eredményesen lehet haladni. A tanár, oda tud figyelni az egyén igényekre, készségekre és képességekre is és a legtöbbet hozza ki belőled.

Ha kedvet katál a nyelvtanuláshoz, jelentkezz! Várunk Rákoskeresztúr kedvenc nyelviskolájában!